عرقیات سنتی کاشان باعث فعالیت ضد افسردگی با استفاده از تست “ناامیدی”، فعالیت نوتروپیک با استفاده از تست “T-maze” و تست “میدان باز” ارزیابی شد، فعالیت ضد اضطراب با روش “Maze به علاوه مرتفع” و تحت شرایط ” به روش موقعیت تعارض»، داروهای فعالیت روانگردان با استفاده از آزمونی برای فعالیت هیپنوتیزمی (خواب تیوپتال)، فعالیت محافظ کبدی و آنتیاکسیدانی در مدل هپاتیت سمی شناسایی شدند.
مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی گیاهان دارویی حاوی فلاونوئیدها و فنیل پروپانوئیدها بر روی موشهای آزمایشگاهی بالغ از نظر جنسی هر دو جنس با وزن 200 گرم انجام شد. برای تولید مثل آسیب سمی به کبد، از تتراکلرید کربن استفاده شد که اغلب در آزمایشی برای شبیه سازی هپاتیت سمی استفاده می شود.
در نتیجه مطالعات، فنیل پروپانوئیدها و فلاونوئیدها، که از نقطه نظر استانداردسازی شیمیایی مواد خام و آماده سازی گیاهان دارویی مربوطه، و همچنین تظاهرات فعالیت بیولوژیکی مورد توجه هستند.
وابستگی خواص طیفی و دارویی تعدادی از فنیل پروپانوئیدها و فلاونوئیدها به ساختار شیمیایی آنها مورد مطالعه قرار گرفته است. رویکردهای جدید استانداردسازی شیمیایی مواد اولیه گیاهان دارویی با استفاده از نمونههای استاندارد سیلیبین، روتین، هیپروسید، لیکوراساید، ایزوالی پورپوزید، سیانیدین-3-O-گلوکوزید، روزاوین، تری آندرین، سیرینگین (الوتروزید B)، رزمارینیک اسید، اسید کاسنی، گاما-شیساندرین پیشنهاد شده است.
اسطوخودوس. رویکردهای جدیدی برای استانداردسازی شیمیایی گیاهان دارویی حاوی فنیل پروپانوئیدها و فرآوردههای مبتنی بر آنها که در روشهای آنالیز استفاده میشوند، پیشنهاد شدهاند.
استاندارد مرجع دولتی (SRM) سیلیبین برای تجزیه و تحلیل مواد خام و آماده سازی خار مریم در نظر گرفته شده است، SRM روزاوین یک معیار قابل اعتماد برای اصالت و کیفیت ریزوم ها و فرآورده های Rhodiola rosea (ریشه طلایی) است.
SRM سیرینگین با موفقیت برای اهداف استانداردسازی ریزوم های Eleutherococcus senticosus و پوست یاس بنفش استفاده می شود. اهمیت گاما اسکیزندرین، تری آندرین، اسید کاسنی، رزمارینیک اسید و لاواندوزید (فنیل پروپانوئیدها) به ترتیب برای اهداف استانداردسازی مواد خام و فرآوردههای Schisandra chinensis، بید سبد، اکیناسه پورپوره، بادرنجبویه و اسطوخودوس نشان داده شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.