فیسالیس زرد یکی از میوه های استوایی است که هواداران زیادی در سراسر دنیا به خاطر طعم جالب و شکل زیبای آن دارد.این میوه ی خوشرنگ را می توان با شبیه سازی محیط بومی آن و فراهم کردن شرایط مناسب در ایران و حتی در گلدان نیز کشت نمود.این میوه به خاطر شکل فانوسی که دارد و در وسط آن میوه اش قرار دارد، به عروسک پشت پرده هم معروف است.
انواع رنگ بندی میوه فیسالیس
فیسالیس در اندازه تقریبی یک گوجه فرنگی کوچک می باشد و طعمی ترکیبی از میوه هایی نظیر گیلاس ، کیوی ، آناناس و توت فرنگی می باشد.
هر رنگ این میوه خوشمزه دارای خواص و ارزش غذایی بالایی می باشد و خوردن آن توصیه می شود.
فیسالیس رنگی نیز در بازار موجود می باشد و این میوه خوش رنگ در رنگ های سبز ، بنفش ، نارنجی و … کشت و برداشت می شود.
میوه فیسالیس همانند فانوس ، در پوششی از برگ است که این کاسبرگها نیز جایگاه خوبی در طب سنتی دارد چرا که خاصیت درمانی بالایی دارو و به عنوان دمنوش برای درمان آسم ،هپاتیت ، روماتیسم ، ناراحتی های کبدی ، مالاریا موثر است.
میوه فیسالیس نیز خود خاصیت درمانی بسیاری دارد .
این میوه سرشار از اکسیدانها است که بسیار برای پوست خاصیت ضد التهابی و ضد عفونی کنندگی دارد . همچنین برای رشد و تقویت موی سر نیز بسیار مورد استفاده قرار گرفته است.
همچنین میوه فیسالیس دارای ویتامینهایی از قبیل A ,E, P ,F ,C است که باعث حفاظت بدن و تقویت سیستم دفاعی آن در مقابل بیماری های مانند سرطان ،پروستات ،سکته قلبی و آلرژی می شود و خاصیت ضد سرطانی و ضد باکتری و ضد ویروسی دارد.
انواع فیسالیس در رنگ های مختلف را با جستجو در بازار و یا به راحتی و بدون صرف وقت و هزینه، می توانید از فروشگاه های آنلاین تهیه نمایید.
راه های شناخت فیسالیس ارگانیک
فیسالیس ارگانیک معمولا کوچکتر از انواع مشابه است.
فیسالیس ارگانیک به سرعت خراب می شود.
برخی افراد ادعا می کنند مزه فیسالیس ارگانیک یا طعم فیسالیس ارگانیک با فیسالیس غیر ارگانیک متفاوت است و آنها متوجه این تفاوت می شوند ولی برای بیشتر افراد تفاوتی وجود ندارد.
شناسایی طعم کاملا به هر فرد بستگی دارد.
برخی افراد برای حفظ محیط زیست اقدام به خرید میوه های ارگانیک می کنند. در کشاورزی ارگانیک آسیب کمتری به محیط زیست وارد می شود.
هزینه تولید فیسالیس ارگانیک بسیار بیشتر از فیسالیس معمولی است. این هزینه در قیمت نهایی نیز تاثیر زیادی دارد و در نهایت فیسالیس ارگانیک گرانتر از میوه معمولی روانه بازار می شود.
کشاورزی ارگانیک محصول کمتری تولید می کند که این مورد نیز باعث افزایش هزینه های کشاورز می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.