قیمت فیسالیس گلخانه ای در میادین تره بار

قیمت فیسالیس گلخانه ای در میادین تره بار در سطح مناسبی قرار دارد و همه افراد می توانند به راحتی اقدام به خرید و تهیه این محصول ارزشمند کنند. قیمت این کالا در بازار با توجه به شرایط اقتصادی مختلفی تعیین می شود و عوامل متعددی بر نرخ این محصول در بازار تاثیر می گذارند. از جمله این عوامل می توان به سطح کیفی این محصول ارزشمند اشاره کرد.

قیمت فیسالیس گلخانه ای در میادین تره بار

نحوه کشت فیسالیس گلخانه ای

نحوه کشت فیسالیس گلخانه ای فیسالیس یک نوع گیاه بسیار مفید است که از لحاظ ظاهری بسیار شبیه به گوجه می باشد. این محصول طعم بسیار عالی دارد و می توان از آن برای تولید مواد غذایی گوناگون استفاده کرد. این محصول در زمره گیاهانی قرار می گیرد که توانایی رشد و پرورش در آب و هوای گرم را دارند. این گیاه ارتفاع چندان بلندی ندارد و می توان آن را در گلدان نیز کاشت.

از دیگر ویژگی های ظاهری این محصول می توان به برگ های بسیار بزرگ و کرک دار آن اشاره کرد. برای کاشت این محصول مراحل مختلفی وجود دارد که باید تمامی این مراحل رعایت شود. بهترین زمان برای کاشت بذر این گیاه اواخر اسفند تا اواخر فروردین می باشد. برای کاشت این محصول باید بذر را به مدت 30 تا 45 روز در داخل یک گلدان کوچک بکارید. زمانی که بذر رشد کرد باید آن را به زمین کشاورزی با خاک غنی شده منتقل کرد.

زمانی که کود مناسب به این گیاه داده شود، جوانه زنی آن به سرعت بسیار زیادی انجام می گیرد. بعد از 20 روز نهال های این گیاه شروع به جوانه زنی می کنند. زمانی که نهال فیسالیس به خوبی رشد کند در موعد مشخص شروع به میوه دادن خواهد کرد. نکته ایی که در هنگام کاشت این محصول باید رعایت شود، خاک مناسب و مرطوب است. بهتر است پای این گیاه همواره مرطوب باشد.

صادرات انواع میوه فیسالیس

صادرات انواع میوه فیسالیس تولید انواع فیسالیس درجه یک و مرغوب در کشور در سال های اخیر با رونق قابل توجه ایی مواجه بوده است. بسیاری از تولید کنندگان ایرانی این محصول ارزشمند را به صورت انبوه تولید و روانه بازار می کنند. بخش اعظمی از تولیدات این محصول به کشور های مختلف جهان ارسال می شود.

  • بیشتر بخوانید: هلو

صادرات فیسالیس ایرانی به صورت عمده و مستقیم صورت می گیرد. صادر کنندگان انواع این میوه را در بسته بندی های بسیار بهداشتی و شیک به بازار های خارجی ارسال می کنند. از کشور های وارد کننده این کالا می توان به عراق، افغانستان و بسیاری دیگر از کشور های همسایه اشاره کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.