میوه جنگلی فیسالیس یک نوع میوه استوایی می باشد که در مناطق آمریکای جنوبی دیده می شود. این میوه را از خانواده گوجهفرنگی یاد می کنند، چرا که ظاهر آن کاملا شبیه به گوجه گیلاسی است. این میوه دارای طعمی از میوه های توت فرنگی، گیلاس، کیوی و آناناس است که کشورهای اروپایی و آمریکایی از طرفداران این میوه خوش طعم و بی نظیر هستند.
دانستنی های میوه جنگلی فیسالیس
فیسالیس یا عروسک پشت پرده از رنگهای زرد و نارنجی و بنفش برخوردار است. این میوه کوچک به سلامت بدن کمک زیادی می کند و خواص دارویی گوناگونی دارد. این محصول به سم زدایی بدن کمک کرده و در کاهش وزن و لاغری بسیار موثر است. از فیسالیس برای افراد دیابتی بسیار موثر است و باعث کاهش دیابت می شود. در ادامه به برخی از خواص فیسالیس می پردازیم.
- کبد
تحقیقات نشان داده است که این محصول با سم زدایی و پاکسازی بدن به سلامت کبد کمک کرده و باعث می شود که کبد دچار مشکل نشود.
- کلیه
این محصول با داشتن دیورتیک طبیعی باعث افزایش ادرار شده و به دفع سموم سیستم لنفاوی کلیه ها کمک می کند.
- چشم
کاروتنوئیدهای موجود در این محصول بینایی را تقویت کرده و خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش داده و به بهبود سلامت چشم کمک می کند.
- سرطان
این محصول دارای آنتی اکسیدان بوده و خواص ضد التهابی نیز دارد که باعث افزایش آپوپتوز شده و با مرگ سلول های سرطانی فرد را از خطر ابتلا به سرطان در امان نگه می دارد.
- تقویت سیستم ایمنی بدن
فیسالیس دارای مقدار زیادی ویتامین c و آنتی اکسیدان است. این مواد ها باعث افزایش تولید گلبول سفید خون می شود و خطر ابتلا به بیماری عفونی را کاهش داده و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
- کلسترول خون و قلب
اولئیک اسید و لینوائیک اسید از اسید های چرب ضروری موجود در فیسالیس می باشد که باعث کاهش کلسترول خون بالا شده و فرد را از بیماری های قلبی نجات می دهد.
- لاغری و کاهش وزن
کم کالری بودن و داشتن مواد مغذی بالای این نمونه، به لاغری و کاهش وزن کمک کرده و افرادی که قصد کاهش وزن دارند می توانند از آن استفاده کنند.
میزان تولید فیسالیس کشت شده گلخانه ای
تولید میوه فیسالیس هم به صورت فضای آزاد و هم گلخانه ای انجام می شود. کشت فیسالیس گلخانه ای مزیتی که دارد در تمام فصول در دسترس بوده و می توان از آن استفاده نمود.
میزان تولید این محصول امروزه انبوه است چرا که کشور های مختلفی طرفداران این محصول هستند. کشور های حوزه خلیج فارس خواهان واردات این محصول هستند. صادرات این محصول کمک شایانی به کسب و کار و اقتصاد کشور می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.